چگونه استفاده ویندوز 10 از حجم اینترنت برای آپدیت ها (P2P) را غیر فعال کنیم؟

چگونه استفاده ویندوز 10 از حجم اینترنت برای آپدیت ها (P2P) را غیر فعال کنیم؟

مایکروسافت در ویندوز ۱۰ از یکی قابلیت هایی که در شبکه سازی میان کامپیوتر ها به نام همکار به همکار یا نام مخفف P2P شناخته می شود استفاده کرده تا سرعت آپدیت های ویندوز ۱۰ را بالاتر ببرد و آپدیت دانلود شده توسط یک کامیپوتر را به کامپیوتر دیگر ارسال کند. خب مسلما برخی شرکت های اینترنتی نظیر پارس آنلاین، آسیاتک و… حجم آپلود را به صورت رایگان محاسبه می کنند و برخی شرکت ها مثل شاتل نیز حجم آپلود را محاسبه و از پهنای باند خریداری شده کسر می کنند.

پس بسیاری از کاربران برای کمتر کردن حجم مصرفی خود از ترافیک خریداری شده ترجیح می دهند یا ویندوز خود را به ویندوز ۱۰ آپگرید نکنند و یا بسیاری دنبال راهی هستند تا این قابلیت را غیر فعال کنند که در این پست به شما آموزش خواهیم داد که چگونه این قابلیت را غیر فعال کنید. البته به شما پیشنهاد میکنیم ابتدا از اینکه شرکت اینترنتی شما حجم آپلود را چگونه محاسبه می کند اطلاع پیدا کنید چرا که اگر شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی شما حجم آپلود را رایگان محاسبه کند نیازی به غیر فعال کردن این قابلیت در ویندوز ۱۰ نخواهید داشت و اگر شرکت حجم آپلود را رایگان حساب نمی کند این قابلیت را از طریق زیر غیر فعال کنید. با پیانتک همراه باشید.

1. ابتدا قسمت اکشن سنتر را باز کرده و سپس بر روی All Setting کلیک کنید.
1. ابتدا قسمت اکشن سنتر را باز کرده و سپس بر روی All Setting کلیک کنید.

 

2. در ستینگ بر روی Update & Security کلیک کنید.
2. در ستینگ بر روی Update & Security کلیک کنید.

 

3. در قسمت آپدیت بر روی Advanced Options کلیک کنید.
3. در قسمت آپدیت بر روی Advanced Options کلیک کنید.

 

4. سپس گزینه Choose how updates delivered کلیک کنید.
4. سپس گزینه Choose how updates delivered کلیک کنید.

 

5. در این قسمت اگر تنظیمات On است آن را off کنید.
5. در این قسمت اگر تنظیمات On است آن را off کنید.

در ضمن در این قسمت اگر شما گزینه را بر روی On قرار دهید در قسمت پایین می توانید انتخاب کنید که دیتا تنها برای کامپیوتر هایی که در شبکه اینترنت شما هستند فرستاده شوند و یا علاوه بر آن برای کامپیوتر های در اینترنت هم فرستاده شوند. در غیر اینطورت اگر گزینه بر روی off قرار داشته باشد دیگر ویندوز از پهنای باند شما برای انتقال دیتای آپدیت ها استفاده نخواهد کرد.